La Palma Wandelgidsen

Kies de La Palma wandelgids die het beste bij je past om meer uit je vakantie te halen.

reisgids-la-palma

Ontdek de verborgen schatten

In de meer dan 15 jaar dat we op La Palma wonen is onze reisgids uitgegroeid van een gekopieerd ringbandje tot een zeer complete informatiebron over het eiland.

In de reisgids staan meer dan 60 wandelingen beschreven voor zowel de beginnende en ervaren wandelaars. De reisgids bevat ook tips over de beste restaurants, de stranden, en routes naar verlaten baaitjes.

Boek je vakantiehuis en de auto bij Oceaanzicht en ontvang de reisgids (ter waarde van 20 euro) gratis thuisgestuurd.

Rother Wandelgids La Palma

Uit het Duits vertaalde en populaire wandelgids in zakformaat met 63 wandelingen. De zwaarte-, lengte- en hoogteverschillen worden bij de beschrijvingen van de wandelingen aangegeven. Ook worden hoogtekaartjes en een kaartje van de streek afgebeeld aangevuld met meer dan 170 foto's.

Uitstekende wandelgids voor iedereen die naar La Palma komt om een aantal stevige wandelingen te gaan maken. Informatie over restaurants e.d. komen in deze wandelgids niet aan bod.

Deze reisgids is o.a. te bestellen bij bol.com.

anwb-wandelgidsANWB Wandelgids La Palma

Uniek aan deze gids is dat er een wandelschema in is opgenomen met hoogteprofiel. De hoogteprofielen geven in één oogopslag een indruk van het karakter van de route. Hoogteverschillen, duur van de wandeling en horeca langs de route. De gids bevat zo’n 30 wandelingen variërend in duur van 2 uur tot een hele dag. De zwaarte varieert van licht tot pittig.

Te bestellen bij de ANWB Webwinkel.

anwb-wandelgids-extraANWB Extra Reisgids La Palma

De ANWB heeft 12 hoogtepunten geselecteerd voor als u snel de leukste plekjes of mooiste bezienswaardigheden wilt vinden. De handige uitneembare kaart is een grote plus bij deze compacte gids.

Direct ANWB Extra Reisgids La Palma online bestellen bij ANWB.

Te bestellen bij de ANWB Webwinkel

Footpath Network of La Palma

Uitgave van de eilandsraad van La Palma waarin alle gemarkeerde wandelpaden van het eiland zijn beschreven. Deze lijvige wandelgids bevat foto's, achtergrondinformatie en gebruiksvriendelijke kaartjes. 
De wandelgids Footpath Network of La Palma is een fraai naslagwerk voor de ervaren wandelaar en liefhebber van La Isla Bonita.
Engelstalig met 334 bladzijden.

Te verkrijgen op La Palma bij Oficina de Turismo

Met het gemak van de wereld het eiland rond.

Maak kennis met de La Palma Rondreis. We boeken in alle vier de windstreken comfortabele accommodaties voor je en reserveren een auto die bij aankomst op La Palma klaar zal staan. Aan de hand van de informatie in de reisgids maak je zelf een keuze hoe je de dag gaat invullen.

De La Palma Rondreis is onderhoudend en laat je kennis maken met de diversiteit van het eiland.