Ervaringen

De week met Gijs op La Palma was een groot succes. Gijs op zoek naar die hele schattige kleine kikkertjes in de Caldera. Ook het zwemmen onder de waterval was een enorm spectakel en had van Gijs nog veel langer mogen duren. Zijn woorden: ik wou dat ik hier een huisje had ( 7 jaar, dus dat moet straks wat worden toch?).

Gijs vond het super, speurde de hele weg naar van alles wat er te zien was, zijn grote favoriet: hagedisjes, maar ook de mooie zwarte raaf.

Alleen maar genieten, geen enkele keer de vraag: wanneer zijn we er nou…of zoiets. Een fantastische week, die veel te snel voorbij ging op een schitterend eiland, waar blijkt, hoe klein en nietig wij mensjes zijn.

Ineke


We zijn alweer een goede maand terug, maar we wilden jullie nog even laten weten dat we een werkelijk fantástische week op La Palma hebben gehad. Het weer was heerlijk, de omgeving geweldig, het huisje perféct, de mensen aardig, de activiteiten leuk (en vermoeiend!), het eten zalig, de natuur overweldigend en het vakantiegevoel fenomenaal.

Saskia, Jeroen en Ask